Meraklı Hastalar Business Sağlık Kampı: Sağlık Kampları ile Ofiste Sağlıklı Bir Mola!

Sağlık alanında bir ilk olan sağlık kampları başladı.

Meraklı Hastalar ekibi tarafından düzenlenen “İşin İçinde Sağlık Var” Business Sağlık Kampı; yoğun iş hayatında sağlığına zaman ayıramayan çalışanları hekim ve uzmanlarla buluşturarak çalışanların hem sağlıklı mola vermelerini hem de sağlıkları için dikkat etmeleri gereken noktaları aydınlatmayı amaçlıyor.

İlk Business Sağlık Kampı semineri ise, Eczacıbaşı Monrol çalışanlarıyla 30 Temmuz Pazartesi günü başladı.

Katılımın yoğun olarak gerçekleştiği ilk seminerde; Biyolojik Kuantum Uygulayıcısı ve Eğitmeni Yasemin Özkul Aydın, çalışanların frekanslarını keşfetmeye davet ederek “Beş bedende kuantum seviyede dengelenme ile stres, kaygı, takıntı ve diğer problemlerin çözümü” hakkında seminere katılanları bilgilendirdi.

Business Sağlık Kampı seminerleri, Dermotoloji Uzmanı Dr. Demet Akpolat, “Sağlıklı bir cilt ve güzellik için bilinmesi gerekenler”, Diyetisyen Cansu Temel “Yoğun iş temposunda sağlıklı beslenme tüyoları”, Yaşam Koçu Ceren Yılmaz “Biz mi ilişkilerimizi yönetiyoruz ilişkilerimiz mi bizi yönetiyor?” ve Eğitim Danışmanı Tayfun Türkalp İle “Beden dili eğitimi ve iletişim” konuları ile devam edecek.

Meraklı Hastalar Business Sağlık Kampları’na katılmak isteyen hekim ve uzmanları kayıt sayfamıza davet ediyoruz LİNK

Beğen
Beğen Aşık Oldum Haha Vay Canına Üzgünüm Kızgınım

CEVAP VER